Lia Olguța Vasilescu şi nemulţumirile poliţiştilor: Uită să spună un lucru

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatelor din Poliţie, a atacat-o dur pe Lia Olguța Vasilescu, anunţând că s-a decis organizarea, în cursul lunii următoare, a unor forme de protest, în faţa sediului central din Bucureşti al PSD. Olguța Vasilescu a avut o reacţie.

„Polițiștii sunt total defavorizați. Ordonanța 99 au modificat-o pervers", a zis, marţi, Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Marţi seară, prezentă în studioul TVR1, Lia Olguţa Vasilescu a făcut o serie de precizări. „Noi am finalizat această lege a salarizării, care este la ora actuală la promulgare. Dacă nu o va promulga, va trebui să o trimită (n.r Klaus Iohannis) Parlamentului. Noi am făcut deja majorări salariale şi poate şi de aici este această nemulţumire a sindicatelor din Poliţie. În sensul că, de la începutul anului, am avut creşteri în educaţie, sănătate, administraţie, cultură şi astăzi, exact astăzi, a fost promulgată legea de aprobare a Ordonanţei 99, prin care s-au mai făcut creşteri salariale la cei din domeniul sportului, agricultură şi 15% la armată.

Ei, de aici nemulţumirea poliţiştilor, că s-au acordat 15% în plus militarilor şi personalului contractual din sistemul de apărare, şi nu s-au acordat şi celor din Ministerul de Interne. Dar, uită să spună un lucru: salariile erau net diferite. Cele din apărare erau foarte mici, (...) soldaţi cu 760 de lei. Am făcut nişte corecţii. (...) Nu ar trebui să fie o supărare", a spus, în cadrul emisiunii, Lia Olguţa Vasilescu.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel