Lia Olguța Vasilescu construiește apartamente cu pagode la Craiova

Edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a semnat, luni, la Beijing, în prezența premierului chinez, Li Kiaqing,  și a omologului român, Victor Ponta, un contract de construire a 1.800 de apartamente la Craiova cu sprijinul unor investitori chinezi.  

Lia Olguța Vasilescu a semnat, luni, la Beijing, contractul de construire a 1.800 de locuințe în Craiova cu sprijinul China Development Bank și Shandong Ningjian Construction Group Co, Ltd. 

Lucrările urmează să demareze la începutul lunii octombrie pe un teren de 7 hectare care a aparținut Ministerului Apărării, termenul de dare în folosință al complexului imobiliar fiind peste doi ani, ne-a declarat la Beijing, edilul Craiovel.

Prețul unui metru pătrat va ajunge la circa 400 de euro, prețurile pornind de la 20.000 de euro și vor merge până la 45.000 de euro, investiția totală ridicându-se la 35 de milioane de euro..  

Lucrările vor fi efectuate numai de firme din Craiova. Până în prezent la Primăria Craiovei cut depuse deja 6.000 de cereri de locuințe, selecția fiind făcută după criteriul primul venit, primul servit, a mai declarat Olguța Vasilescu. De asemenea, beneficiarii vor fi numai cei care locuiesc în Craiova sau au loc de muncă în Craiova și vor să se mute aici, a mai declarat Lia Olguța Vasilescu.

Vor fi apartamente și de o sută de metri patrați, dar și penthause, al căror prețuri va depăși 60.000 de euro.

Locația noului ansamblu este pe Caracal, lângă Parcul Bazilescu, ansamblul beneficiind și de o piscină. Blocurile vor avea 10 etaje, ultimul beneficiind și de pagode, pentru a se putea vinde bine și acele apartamente, a mai declarat edilul Craiovei la Beijing. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel