Leonardo DiCaprio, invitat să viziteze Pădurea Amazoniană. Vicepreşedintele Braziliei este SUPĂRAT pe actor

Vicepreşedintele Braziliei, Hamilton Mourao, l-a invitat pe actorul american Leonardo DiCapri să viziteze Pădurile Amazoniene.

Faimosul actor american, Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru apelurile sale la protecția Pădurii Amazoniene. Nemulțumit fiind de criticile lansate de DiCaprio, vicepreşedintele Braziliei, Hamilton Mourao, l-a invitat pe actor să viziteze zona alături de el pentru a vedea realitatea de pe teren, informează Agerpres, citând DPA.

"Aş dori să-l invit pe cel mai recent critic al nostru, actorul Leonardo DiCaprio, pentru a mă însoţi ...într-o excursie de opt ore prin pădure" El va învăţa cu fiecare groapă mare de care va trebui să treacă, că Amazonia nu este un teren plat şi va înţelege mai bine cum stau lucrurile în această regiune imensă", a declara Mourao.

Preşedintele Jair Bolsonaro l-a acuzat anul trecut pe actorul de la Hollywood, cunoscut pentru activismul său pe probleme de mediu, de finanţarea incendiilor din Pădurea Amazoniană. DiCaprio a negat vehement acuzaţiile. La rândul lor, activiştii pentru mediu îl acuză pe Bolsonaro că nu a încercat să oprească incendiile deoarece își dorește să creeze noi zone pentru agricultură. Peste 9.000 de kilometri pătraţi din Pădurea Amazoniană ar fost defrişaţi în decursul unui an.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel