Leonardo Badea, la conducerea ASF. Dragnea: Un om foarte bine pregătit

Liviu Dragnea a anunţat că îl va propune pe preşedintele Comisiei buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

'La preşedinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună şi eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este preşedintele Comisiei de buget finanţe din Camera Deputaţilor. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta. Sper să accepte pentru că mandatul rămas este până în toamna anului viitor', a zis Dragnea.

[citeste si]

'El trebuie să renunţe la poziţia de parlamentar pentru asta, dar din ceea ce cunosc, din ceea ce am văzut, din diversele discuţii pe care le-am avut cu el, în special pe piaţa asigurărilor şi pe rezolvarea problemei RCA-ului şi din discuţiile pe care le-a avut el cu trasportatorii şi nu numai, mie mi-a întărit convingerea că este un om foarte bine pregătit şi ar fi foarte potrivit în acea poziţie', a mai zis Camerei Deputaţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel