Lenny Kravitz revine în concert la București, pe 28 septembrie

LENNY_KRAVITZ_(Bucuresti_28_s_3WFZBCtc
LENNY_KRAVITZ_(Bucuresti_28_s_3WFZBCtc

Lenny Kravitz revine la București cu ocazia promovării noului său album, “Black And White America”, potrivit Iconcert.ro. Cunoscutul star rock va concerta în Piața Constituției în toamna acestui an, pe 28 septembrie.

[caption id="attachment_217624" align="alignleft" width="145"] letsrock[/caption]

Fără îndoială, mediul mi-a oferit mult ajutor în procesul de creație”, a declarat artistul, referindu-se la ispirația din partea străzilor pariziene și micilor comunități din Bahamas, potrivit Evz.ro. După ce acesta s-a mutat la Paris, muzica sa a mers pe o altă linie. “După ce m-am scuns atâta timp, a fost chiar interesant să văd cum sună muzica în oraș, în timp ce conduceam. Atitudinea mea s-a schimbat în timp ce ascultam piesele în mediul urban. O mare parte din acest album este influența de muzică pe care o ascultam când eram în școală sau în liceu.”

Artistul newyorkez se află în primul său turneu internațional de promovare a albumului “Black And White America”. Pe lângă fundalul funky al piesei cu care și-a denumit și albumul, Lenny Kravitz mai aduce piese noi precum Super Love, Push și Come On Get It. Pentru lansarea albumului, Kravitz a colaborat cu Atlantic Records/Roadrunner Records.

Cred că e cel mai bun album al meu de până acum. E un moment de echilibru între unde am fost și unde mă îndrept.”, a mai declarant starul rock.

Lenny Kravitz s-a remarcat ca și compozitor și interpret în anul 1989. În peste 20 de ani de carieră a vândut mai mult de 35 de milioane de albume la nivel mondial. Fiind printre cei mai cotați artiști rock din America, a câștigat și numeroase premii Grammy. Printre piesele care l-au făcut cunoscut în toată lumea, se umără “I Belong To You”, “Fly Away” și “Are You Gonna Go My Way”.

Biletele pentru concertul său de la București sunt disponibile pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim, la următoarele prețuri:

 Normal Circle: 111,83 RON

Golden Circle: 170,40 RON

VIP: 298,20 RON

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel