Legile justiţiei. Întrebare cheie: Ce bau-bau vor mai scoate de sub pat?

Justiție
Justiție

"Oare ce vor face toţi cei care acum bagă lumea în sperieţi când vine vorba de legile justiţiei, atunci când se va constata că lucrurile în ţară se vor desfăşura firesc", se întreabă Adrian Alexandru într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Oare ce vor face toţi cei care se dau, acum, de ceasul morţii atunci când vine vorba de "prăpădul" pe care îl vor face modificările la legile justiţiei după ce acestea vor intra în vigoare iar, spre surprinderea lor, ţara nu se va da peste cap? Este o întrebare legitimă pusă de către Adrian Alexandru pe Facebook. Acesta sesizează faptul că astfel de momente s-au tot petrecut în trecutul nu foarte îndepărtat al ţării noastre, mulţi grăbindu-se, de-a lungul timpului, să-i cânte prohodul. 

Iată mesajul lui Adrian Alexandru: 

"Când cu legea dării în plată, se dădea lumea cu capul de pereți că vor pleca băncile din țară. N-a plecat una. Când cu mărirea salariului minim, își smulgea lumea părul din cap că vor da faliment jumătate din afacerile din țară. Nu s-a întâmplat.Când cu grațierile lui Tudorel, tremurau chiloții pe noi că va crește infracționalitatea până la cer. N-a crescut.

Mă întreb, la un an după intrarea în vigoare a legilor justiției și a codurilor penale, când lucrurile în țară se vor desfășura firesc, viața va merge înainte normal și nu vor intra peste noi în casă trei hoți, doi violatori și-un politician corupt în fiecare zi, ăștia care acum agită lumea și se dau de ceasul morții cum că ne moare țara, ce discurs vor avea? Pe ce temă vor încerca să mai bage naivii în sperieți? Ce bau-bau vor mai scoate de sub pat?

În ura lor față de una dintre părțile implicate, susținătorii celeilalte părți înghit pe nemestecate orice gogomănie li se aruncă în față. Argumentul a devenit futil. Tot ce vine de la ai noștri este luat de bun, tot ce vine de la ai lor este implicit rău. Dialogul surzilor a ajuns la cea mai elaborată formă posibilă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel