Legile justiţiei. Întrebare cheie: Ce bau-bau vor mai scoate de sub pat?

Mihai Ciobanu / 20 iun 2018 / 09:11 Salveaza PDF Comentarii
Justiție
Descriere foto: Justiție

"Oare ce vor face toţi cei care acum bagă lumea în sperieţi când vine vorba de legile justiţiei, atunci când se va constata că lucrurile în ţară se vor desfăşura firesc", se întreabă Adrian Alexandru într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Oare ce vor face toţi cei care se dau, acum, de ceasul morţii atunci când vine vorba de "prăpădul" pe care îl vor face modificările la legile justiţiei după ce acestea vor intra în vigoare iar, spre surprinderea lor, ţara nu se va da peste cap? Este o întrebare legitimă pusă de către Adrian Alexandru pe Facebook. Acesta sesizează faptul că astfel de momente s-au tot petrecut în trecutul nu foarte îndepărtat al ţării noastre, mulţi grăbindu-se, de-a lungul timpului, să-i cânte prohodul. 

Iată mesajul lui Adrian Alexandru: 

"Când cu legea dării în plată, se dădea lumea cu capul de pereți că vor pleca băncile din țară. N-a plecat una. Când cu mărirea salariului minim, își smulgea lumea părul din cap că vor da faliment jumătate din afacerile din țară. Nu s-a întâmplat.Când cu grațierile lui Tudorel, tremurau chiloții pe noi că va crește infracționalitatea până la cer. N-a crescut.

Mă întreb, la un an după intrarea în vigoare a legilor justiției și a codurilor penale, când lucrurile în țară se vor desfășura firesc, viața va merge înainte normal și nu vor intra peste noi în casă trei hoți, doi violatori și-un politician corupt în fiecare zi, ăștia care acum agită lumea și se dau de ceasul morții cum că ''ne moare țara'', ce discurs vor avea? Pe ce temă vor încerca să mai bage naivii în sperieți? Ce bau-bau vor mai scoate de sub pat?

În ura lor față de una dintre părțile implicate, susținătorii celeilalte părți înghit pe nemestecate orice gogomănie li se aruncă în față. Argumentul a devenit futil. Tot ce vine de la ''ai noștri'' este luat de bun, tot ce vine de la ''ai lor'' este implicit rău. Dialogul surzilor a ajuns la cea mai elaborată formă posibilă."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24