EXCLUSIV  Legi Justiție, mișcare PSD. Daniel Zamfir, reacție vehementă

Daniel Zamfir, senator PNL, a vorbit la interviurile DC News despre modificările la pachetul de legi ale Justiției. Liberalul a spus că social-democrații, care se află acum la putere, nu trebuie să abuzeze de argumentul majorității și să acționeze în felul în care vor doar pentru că sunt la putere.

Daniel Zamfir a spus că trebuie să fie un echilibru în ceea ce privește modificările la pachetul de legi ale Justiției, iar vocile judecătorilor trebuie neapărat ascultate pentru că ei sunt chemați să înfăptuiască actul de justiție.

[citeste si]

"Aceste modificări trebuie să reflecte varianta întregului Parlament. Este important să fie un echilibru și să fie ascultate, cu precădere, vocile judecătorilor pentru că ei sunt cei care sunt chemați să înfăptuiască actul de justiție. De aceea este esențial ca puterea de acum să nu abuzeze de argumentul majorității, mai exact social-democrații să nu vină și să spună că acționează într-un anumit fel pentru că sunt la putere. Trebuie să fie de acord să dezbată acest subiect și să scoatem, în final, cea mai potrivită formă a acestei legi", a zis Daniel Zamfir la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel