Legea zootehniei, promulgată de preşedintele Iohannis

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete pentru promulgarea unor acte normative, între care şi Legea zootehniei.

Senatul a respins, în 2014, în calitate de primă cameră sesizată, această lege. Camera Deputaţilor a adoptat anul trecut, cu amendamente, actul normativ. Legea are ca obiect de reglementare, potrivit raportului adoptat de Comisia de agricultură a Camerei, instituirea unui cadru juridic unitar în domeniul zootehniei.

Actul normativ vizează creşterea şi ameliorarea animalelor, având ca scop asigurarea continuităţii desfăşurării acestor activităţi la un nivel superior, menţinerea şi sporirea valorii de ameliorare şi a diversităţii genetice a animalelor.

Repunerea în unele drepturi economice a locuitorilor Munţilor Apuseni

Tot miercuri, şeful statului a semnat decretele privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 33/1996 privind repunerea în unele drepturi economice a locuitorilor Munţilor Apuseni; a Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 13/2018 pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020 şi a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii. 

Vezi și: ANM, prognoza meteo. VREMEA pe regiuni până la sfârșitul lunii ianuarie

Școli închise? Director ANM, informațiile momentului: ATENȚIE - video


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel