Legea vaccinurilor, modificată. Cristina Dumitrache, prima reacție după articolul DCNews

Deputatul Cristinei Dumitrache a avut o primă reacție la România TV, după articolul prezentat de DCNews, în care se atrăgea atenția asupra modificărilor propuse la legea vaccinării. Deși amendamentele schimbă în totalitate scopul inițial al legii, Dumitrache se declară în mod halucinant, pro vaccinare. 

"Noi nu votăm modificarea la legii vaccinării dacă suntem pro sau contra vaccinare. Totul este clar aici: vaccinul este bun, este util, este demonstrat științific. Noi, senatorii și deputații, fără urmă de dubiu, suntem pro vaccinare. Inclusiv eu mi-am exprimat această opinie clară, de pro vaccinare," a declarat Cristina Dumitrache la România TV. 

Într-un mod cel puțin bizar, de neasumare publică a schimbării radicale a legii vaccinării, deputatul se arată un susținător al vaccinării, unul care însă scapă basma curată, neatacat de anti vacciniști. 

Mai mult decât atât, a convins și 92 de deputați PSD și alți trei de la alte partide să-i suțină amendamentele de modificare a legii vaccinării. 

Întrebată despre cazul copiilor morți din cauza nevaccinării, deputatul a continuat:

"Este adevărat, este o statistică îngrijorătoare și de aceea considerăm că ar trebui să plecăm de la sursa problemei. De ce nu sunt vaccinați acei copii, este un refuz activ al vaccinului, sau am dus lipsă de vaccinuri? Toți părinții, inclusiv eu, am încercat să găsim un vaccin la medicul de familie și nu am reușit. La un moment dat nu am găsit să cumpăr nici din farmacie," a încheiat Dumitrache.

CITEȘTE AICI Schimbările RADICALE propuse de deputat la Legea Vaccinării. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel