LEGEA RETROCEDĂRILOR. Sebastian Ghiță: A fost un plan diabolic

Deputatul independent Sebastian Ghiță a spus, la DC News Live, că Legea Retrocedărilor a reprezentat "o hoție organizată", motiv pentru care speră "să se treacă și la arestarea celor care au propus-o". 

VEZI ȘI: LEGEA RETROCEDĂRILOR: SEBASTIAN GHIȚĂ vrea arestarea politicienilor care au propus-o

Pe marginea acestui subiect, Sebastian Ghiță a intervenit marți seară, la România TV, în emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu.

"Nu sunt doar eu cel care cere așa ceva (arestarea celor care au propus Legea Retrocedărilor). După 10 ani de zile, suntem mai mulți care începem să ne întrebăm dacă acesta a fost un jaf premeditat. Sunt semne clare. A fost un plan diabolic și pervers al unor oameni care și-au vândut țara. Toate guvernele de dreapta au venit și au jefuit bugetul și au prăduit acțiunile statului la companiilor mari. Astăzi ne vând în continuare dreptatea", a spus Sebastian Ghiță la "Ediția de seară".

"Trebuie îi luăm pe toți miniștrii de Justiție din 2005 și până acum. Nu știu ce-au făcut fiecare pe rând... doamna Macovei, domnul Predoiu. Trebuie să analizeze procurorii mai multe lucruri", a adăugat Sebastian Ghiță.

"Măcar acum acest jaf trebuie oprit. România este în continuare datoare miliarde. Nu ne închipuim cât. Ne-au furat deliberat", a mai zis deputatul.

Întrebat dacă el sau vreo rudă de-ale sale a beneficiat de vreun drept litigios cumpărat la un preț avantajos și ulterior valorificat, Sebastian Ghiță a zis: "Nu. Niciodată. Nici nu m-am gândit la așa ceva. Domnule Ciutacu, ne crucim. Cum să-ți intre 100 milioane de euro în cont într-o zi fără să livrezi nimic societății? Fără să faci nimic? Ajutat de doi judecători corupți și cu acte false. În ce țară se poate face așa ceva?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel