Legea pensiilor, vot amânat. Tăriceanu: E o problemă de prezenţă

Tăriceanu
Tăriceanu

Majoritatea parlamentară este "în regulă", funcţionează, problema fiind una de prezenţă, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, referindu-se la faptul că proiectul legii pensiilor nu va intra, miercuri, în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor. 

"N-am discutat cu colegii mei astăzi. Astăzi eram la conferinţa cu colegii din Serbia şi Bulgaria şi îi auzeam pe colegii mei, m-au chemat şi pe mine pe grupul de WhatsApp să vin în sală. Majoritatea e foarte în regulă, funcţionează foarte bine, nu cred că e o problemă. Este o problemă de prezenţă, asta e altceva, dar nu e problema de majoritate", a explicat Tăriceanu. Întrebat dacă se poate o lege a bugetului fără o lege a pensiilor, preşedintele Senatului a răspuns că bugetul urmează să fie prezentat în câteva zile. 

"Ştiu acum că există un impas la CSAT, deci le tratăm pe rând. Sunt probleme, văd că nu scăpăm de ele, apar în fiecare zi. Dar obligaţia şi datoria noastră este să rezolvăm problemele", a adăugat el. Proiectul legii pensiilor nu va intra, miercuri, în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor, aşa cum a anunţat marţi preşedintele Comisiei de muncă, Adrian Solomon, au informat surse parlamentare. 

Potrivit acestora, motivul ar fi faptul că nu toţi liderii de grup au fost de acord cu dezbaterea şi votarea lui miercuri. Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, proiectul legii sistemului unitar de pensii. 

Vezi şi: 

Alianţa Vestului. Dăncilă, reacţie: Am încercat

Trump, anunţ după atacul de la Strasbourg: Vom continua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel