Legea Pensiilor. Liviu Dragnea, întâlnire cu Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu

Liviu Dragnea, miercuri, 1 august, se va întâlni cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, pentru a discuta despre Legea pensiilor, conform România TV.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, declarase, pentru România TV, că Legea pensiilor va intra din septembrie în debzaterea parlamentară, iar cei care doresc să-şi spună punctul de vedere pot trimite mesaje la minister.

"Data de 1 iulie este cunoscută de toată lumea că se va mări punctul de pensie, care va ajunge la 1100 de lei, și sperăm să terminăm calculele cât mai repede, astfel încât să intrăm și cu legea pensiilor în dezbatere publică. N-am pus deloc presiune pe angajații Casei Naționale de Pensii, pentru că îmi doresc foarte mult să fie o lege bună, care să fie agreată de pensionari. Poate nivelul de așteptare este foarte ridicat, asta pentru că și dvs, ca post de televiziune, abordați acest subiect și poate s-a creat niște așteptări în rândul oamenilor. În mod sigur vor avea pensiile crescute. Așa cum scrie în programul de guvernare, punctul de pensie trebuie să ajungă la finalul guvernării noastre la 1775. Deci o dublare față de data la care am preluat această guvernare, dar, atenție, asta se va face și cu noua lege a pensiilor și fără noua lege a pensiilor. Punctul de pensie putem să-l calculăm și pe actuala legislație. În ceea ce privește legea pensiilor, acolo sunt niște corecții de făcut, sunt formule de calcul pe care încercăm să le aplicăm. Cert pot să vă spun că orice ban pe care îl vom avea la buget va merge la sistemul de pensii", spunea ministrul Muncii la România TV.

Vezi și: Lia Olguța Vasilescu, MARELE anunț despre pensii


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel