LEGEA MIROSURILOR. Oana Zamfir: Putem să râdem, dar NU E DE GLUMĂ! Vine amenda usturătoare

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a transmis, joi, un semnal, în contextul în care „Legea mirosurilor” intră în vigoare.

„Zice doamna Rodica Militaru de la USR: Cred că vecinii ar trebui să fie preocupaţi de buna convieţuire. Nici înainte de apariţia legii nu era de dorit să se deschidă geamul când găteşte, să deschidă uşa spre hol, să se răspândească mirosul de gătit în tot blocul. Dacă există acest obicei în mod constant şi vecinul nu ţine cont de solicitările celorlaţi locatari, da, legea poate fi invocată”, a amintit Oana Zamfir, joi după-amiază, la Antena 3.

„Să închizi geamul când prăjești ceapă, dar eu zic să închidem geamul și după ce mâncăm fasole, ca să nu riscăm...”, a zis Mugur Ciuvică, prezent în platoul Antena 3.

„Zice cineva din echipă că s-a terminat cu gătitul la reșou în căminele studențești, cu hamsia pe litoral, dacă trece careva și miroase la terasă a prăjeală…”, a zis Oana Zamfir.

„V-am spus… cred că s-a terminat și cu fasolea. Se aplică și la închisoare?”, a adăugat Mugur Ciuvică, care a zis, ulterior, că i se pare o „tâmpenie”, „o tâmpenie mai mult de plâns decât de râs”.

„Atenție, doamnelor și domnilor, pentru că nu e de glumă, e o lege. Putem să râdem, putem să glumim, dar nu e de glumă până la capăt pentru că vine amenda usturătoare”, a conchis Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel