EXCLUSIV  Legea mirosurilor. Mit care îi îngrijora pe români, DESFIINȚAT!

Lucian Eduard Simion, vicepreședinte în cadrul Comisiei de Mediu și Echilibru Ecologic din Camera Deputaților, a vorbit, vineri, despre Legea mirosurilor.

„Știți bine discuțiile care au suscitat, în ultima vreme, cele referitoare la Legea mirosurilor. Și acolo sunt inițiator. Era nevoie să ne aliniem și noi la legislația europeană”, a spus, vineri, Lucian Eduard Simion.

„Așteptăm, în acest moment, ca Ministerul Mediului să facă normele și să clarifice foarte bine cum și în ce condiții cel care produce mirosuri sau distorsiuni olfactive care să deranjeze va fi amendat. În felul acesta, să nu mai discutăm pe lângă această lege, că oricine face mâncare și nu are sisteme de preluare a mirosurilor va fi amendat”, a subliniat acesta.

Legea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului (Legea Mirosurilor) a fost adoptată în 17 iunie de Camera Deputaţilor, cu 309 voturi „pentru” şi o abţinere.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Reciclarea, obiectiv ratat? Strategia câștigătoare pentru România”, eveniment organizat de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News și DC Business.

RECICLAREA, OBIECTIV RATAT? STRATEGIA CÂȘTIGĂTOARE PENTRU ROMÂNIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel