Legea lui Zamfir, atacată la CCR de către PNL: Ticăloşie în stare pură! Să vă fie ruşine!

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul PSD Daniel Zamfir a prezentat documentul prin care PNL atacă la CCR o importantă lege pentru românii cu credite. 

Daniel Zamfir a arătat, pe Facebook, documentul prin care PNL atacă la Curtea Constituţională Legea privind protecţia consumatorilor împotriva dobânzilor excesive.

"TICALOSIE IN STARE PURĂ

Desi multi au sperat ca PNL-istii nu vor ataca la CCR Legea plafonarii dobânzilor, s-au înșelat. Eu stiam ca o vor face pentru ca e limpede ca au mari interese sa protejeze profiturile bancilor si IFN-urilor. Legea plafonarii dobânzilor ar fi o mare gura de oxigen pentru TOTI cei care au contracte in derulare la banci si IFN-uri cat si pentru cei care se vor imprumuta in viitor.

Romanii plătesc costuri triple cu creditarea fata de cetățenii europeni, iar profiturile bancilor sunt triple in Romania fata de media europeană!

De ce nu vreti sa usurati povara ratelor românilor? De ce nu vreti ca romanii sa plateasca rate mai mici? E si legal, dar mai ales asa e drept sa fie! Majoritatea tarilor din UE au dobânzile plafonate de multa vreme! Prin atacarea la CCR, nu faceti decat sa prelungiti chinul celor trei milioane de români care platesc rate INCORECTE la banci si IFN-uri! Ce argumente aveti? Ca-i lege populista? Sa faci dreptate oamenilor, e populism?

Sa va fie rusine!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel