Legea dividendelor, schimbată. Profitul, retras trimestrial

Bogdan Cotigă / 09 aug 2018 / 19:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputatul PSD, Cristina Burciu a anunțat faptul că Parlamentul a adoptat o lege care va aduce avantaje importante pentru toți românii care au o afacere profitabilă. 

Potrivit vechii legi orice patron de firmă putea legal să retragă profitul doar la începutul anului următor celui în care respectivul profit fusese realizat. Deputaleul Cristina Burciu informează publicul că parlamentarii au votat legea nr.163 din 10 iulie 2018 prin care dividendele pot fi repartizate trimestrial.

"Acest act normativ are menirea de a normaliza și reechilibra relaţia dintre stat şi întreprinzător, în sensul în care proprietarii de firme vor putea cu adevărat să beneficieze de eforturile făcute în creșterea afacerilor lor. Legea aduce ca noutate introducerea în legislația națională a conceptului dividendelor anticipate sau speciale, cu avantaje concrete în ceea ce privește distribuirea și repartizarea dividendelor, fapt ce are drept efect imediat dezvoltarea mediului de afaceri local", a declarat Burciu. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26