Legea defăimării. Hillerin: Ușor halucinant: un moderator de la Realitatea...

[] []

27 aug 2018 / 11:16
Salveaza PDF Comentarii

Patrick André de Hillerin a transmis un mesaj legat de legea defăimării, în contextul unor declarații făcute la Realitatea TV.

„Ușor halucinant: un moderator de la Realitatea spune că în UK există o lege a defăimării și că, dacă am fi fost UK, Dragnea ar fi plătit la greu doar pentru că a defăimat un lanț hotelier.

Dude, mai ții minte că exact Dragnea e ăla care a propus, în România, o lege a defăimării și că nu s-a votat doar pentru că unii dintre noi am spus că e aberant?", a scris, pe rețeaua de socializare Facebook, Patrick André de Hillerin.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susținea că este nevoie de o lege împotriva celor care defăimează România. Ideea liderului PSD de a propune o lege care "să dea posibilitatea statului român să sancţioneze defăimarea" a stârnit numeroase critici dure, mai ales din partea politicienilor.

Ce spunea Dragnea

„Uitați-vă ce se întâmplă peste tot, nu numai în Europa, în statele democratice din lume. Fiecare cetățean își iubește țara, fiecare cetățean vrea ca țara lui să fie respectată, fiecare cetățean vrea ca țara lui să se dezvolte. Nu cred că cetățenii dintr-un stat sunt foarte bucuroși când oficiali sau funcționari publici din statul respectiv aduc deservicii țării care îi plătește și lansează și rostogolesc tot felul de minciuni despre țara lor”, declara Dragnea în aprilie.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25