Lege vaccinare. "Îi dăm în judecată când copiii noștri vor MURI din cauza lor" - mesaj EXPLOZIV

Ana Măiță, președinte a Asociației Mame pentru Mame, a transmis un mesaj tranșant la dezbaterea proiectului de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România. La eveniment a fost prezent și ministrul Sănătății, Florian Bodog.

Ana Măiță a spus că antivacciniștii nu au dreptate în ceea ce susțin, dar sunt mulți și vocali, suficient lucru pentru a bloca legi care asigură dreptul la viață și la sănătate.

(w670)

"Nu am să mă uit în sală, am să mă uit către această masă. Domnilor doctori, domnilor profesori, domnilor decidenți, este decizia dumneavoastră ca responsabili pentru sănătatea publică în România, să faceți alegerile corecte pentru copiii noștri. Nu lăsați acest trend anti-științific care face ravagii în toată lumea și, din păcate, și în România să distrugă sănătatea publică. Sprijiniți această lege. Responsabilizați instituția Ministerului Sănătății și dați instrumentele să facă stocurile multianuale pentru că în momentul de față, problema cu vaccinarea în România nu sunt dânșii, cei din sală. Sunt puțini, sunt vocali și foarte hotărâți, dar nu ei sunt problema.

Legea vaccinării trebuie votată pentru că rezolvă adevărata problemă. Lăsați-ne pe noi, părinții responsabili, să îi dăm în judecată când copiii noștri vor muri din cauza lor. Lăsați-ne pe noi să îi rezolvăm. Vă vom da în judecată pentru copiii care mor în România din cauza unor boli prevenibile. Vă știm, vă cunoaștem și vă vom urmări în instanță. Votați legea și lăsați-ne să îi dăm în judecată", a spus Ana Măiță la dezbatere. La Institutul de Sănătate Publică al Municipiului București s-au aflat foarte mulți reprezentanți ai societății civile.

Ministerul Sănătăţii a organizat joi, 11 mai, o ședință publică de dezbatere a proiectului de lege privind vaccinarea, înainte să fie trimis la parlament. Proiectul de lege a stârnit deja multe controverse în special în ceea ce priveşte obligativitatea imunizării copiilor. Medicii atrag atenția că vaccinarea este singura metodă de prevenire a bolilor infecțioase transmisibile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel