Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Legătura pe care nu a văzut-o NIMENI între Dincă şi "Mâncătorul de femei" din Rădăuţi. Val Vâlcu: Ce şanse erau?

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Jurnalistul Val Vâlcu atrage atenţia asupra mai multor similarităţi între Gheorghe Dincă şi presupusul criminal din Rădăuţi, care ar fi ucis şi mâncat patru femei. 

Vasile Lavric, 62 de ani, din Rădăuţi, este principalul suspect în dispariţia a patru femei, trei dintre ele fiind surori. Acesta a fost arestat la mijlocul lunii aprilie 2014, petrecându-şi după gratii circa patru luni şi jumătate, în cazul dispariţiei surorilor Iordache, una dintre ele fiindu-i chiar soţie la un moment dat. Concubina sa de atunci, despre care acum se presupune că este a patra victimă, îi lua apărarea la acea vreme. 

VEZI ŞI L-au PRINS pe "Mâncătorul de femei". Criminalul în serie din Rădăuți, care a ÎNFIORAT țara, a RECUNOSCUT tot

Cazul, atrage atenţia Val Vâlcu, seamănă în multe privinţe cu celebrul caz Caracal, unde Gheorghe Dincă, un bărbat trecut bine de 60 de ani, ar fi răpit şi ucis două tinere, pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. 

"Totuşi, poliţia nu s-a mişcat bine. Vorbim de anul 2014 când se cercetau faptele. În 5 ani, Elodia a fost declarată moartă. Nu poţi lua de bună declaraţia omului că acele femei au plecat în Italia. Există verificări prin Interpol, etc. Dar bomba e meseria omului. Ca şi Dincă, e mecanic auto. Dincă avea atelier în curte. Dacă în America, a fost la un moment dat o 'epidemie' de poştaşi care împuşcă oameni. Aici, vorbim deja de doi prezumtivi criminali în serie, cu femei, cu răpiri, care sunt mecanici auto. Ce şanse erau să fie doi din ăştia ingineri sau arhitecţi? Nu sunt milioane de mecanici auto în România. Nu generalizăm, nu spunem că toţi mecanicii auto sunt aşa, dar probabilitatea să fie doi la fel era mică. Sunt şi de vârstă apropiată cei doi, au şi aceeaşi profesie. În ambele cazuri se înfloresc foarte mult poveştile, ba că unele au plecat să facă prostituţie în Italia, ba că altele au fost traficate. Povestea sa, ca şi în cazul lui Dincă, era că ele au plecat în Italia. Dincă spunea că le-au luat mafioţii, să le ducă la prostituţie. Ambii locuiesc în semi-urban, la curte, au spaţiu. Sunt poveşti trase la xerox. Nu e o singură similaritate. ", a arătat Val Vâlcu.  

*articolul reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel