Legătura Macovei-Căpățână. Omul premierului îl face praf pe Cristi Preda

Cristi Preda
Cristi Preda

Legătura dintre Marian Căpățână și Monica Macovei a fost aspru criticată de Dan Șova și Cătălin Ivan, dar și de alți membri ai PSD. Cristi Preda, fost coleg de partid cu europarlamentara PDL Macovei, i-a luat apărarea. Dan Sultănescu, consilierul premierului, i-a răspuns, însă, lui Cristi Preda. 

Vezi și: De ce a tăcut Monica Macovei. Legătura cu Marian Căpățână

Europarlamentarul PMP Cristian Preda a scris, pe Facebook-ul său, că "e o mizerie ce face Cătălin Ivan, care-i impută Monicăi Macovei candidatura lui Căpățână în toamna lui 2012. Depun mărturie: fosta mea colegă din PDL s-a opus susținerii ARD pentru Căpățână. Mulți pescuiesc acum în ape tulburi. Subiectul e, ca și în vara lui 2012, statul de drept. Raporturile politice sunt altele, dar principiile au rămas aceleași". 

Dan Sultănescu i-a replicat: "Frumoasă este solidaritatea post-factum. O adevărată poziție de forță ar fi fost fie demisia din partid, fie suspendarea respectivei comisii, dacă nu e în stare să facă decat show de moment. Câți Căpățână s-or găsi pe listele astea? Bănui ca mulți... Eu cred că dl Cătălin Ivan a făcut foarte bine că a demascat spoiala discursului doamnei Macovei, pentru că merită asta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel