Lecția primită de un tată, de la copilul lui de 3 ani. "Banii pentru ce sunt?"

Lecția primită de un tată, de la copilul lui de 3 ani. "Banii pentru ce sunt?" / Foto: Captură video Tiktok
Lecția primită de un tată, de la copilul lui de 3 ani. "Banii pentru ce sunt?" / Foto: Captură video Tiktok

Află în articol ce lecție a primit un tată de la copilul său de nici 3 ani.

Trăim vremuri grele. Sunt mii de copii ce cresc fără părinți pentru că aceștia pleacă peste hotare să le ofere un viitor mai bun. Dar oare acest viitor chiar este mai bun? Cât de fericit este un copil care crește fără mamă sau tată? Banii, jucăriile și dulciurile nu pot înlocui dragostea părintească, nici lecțiile pe care le învață un copil de la cei care i-au dat viață și nici nu pot șterge lacrimile de dor. Această lecție a învățat-o și un tată din Republica Moldova, plecat în străinătate la muncă. A primit crudul adevăr direct în față, chiar de la copilul său, de nici 3 ani de zile. Bărbatul a povestit experiența într-un videoclip postat pe Tiktok, iar filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

"Băiatul meu de nici 3 ani de zile azi mi-a dat o lecție din aia pe care cred că o voi ține minte toată viața. M-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt la muncă. M-a întrebat ce fac la muncă. I-am spus că fac bani, dar el a întrebat: "Banii pentru ce sunt"? "Ca să avem cu ce cumpăra mâncare și tot ce ne trebuie", i-am spus eu. Și el a  zis: "Tăticu, vin-o acasă, noi am mâncat deja". Nu cât mănânci, cu câte linguri și cât îi trebuie unui om ca să fie fericit?", spune bărbatul pe filmare.

Drama băiatului de 9 ani care a pierdut totul în războiul din Ucraina: Nu am mamă, nu am tată, au murit. Acum, nu mai am nici țară!

Cât de importantă este familia, pacea și momentele alături de cei dragi ne-o arată și războiul din Ucraina, prin povestea tragică a lui Sașa Reznicenko, un orfan refugiat ajuns în Prahova. Băiatul are doar 9 ani și deja fusese încercat greu de soartă. Părinții lui au murit, iar Sașa a rămas singur pe lume. Necazurile nu s-au oprit aici. A venit războiul. Până acum 2 săptămâni avea pace, liniște, copilărie. Acum nu mai are nimic. Rușii i-au luat tot. Nu le-a păsat că este o minune de copil, blond, cu ochii albaștri, cum nu le-a păsat de sutele de mii de refugiați care au fost nevoiți să fugă din țara lor pentru a rămâne în viață.

Sașa a fugit din calea bombardamentelor, alături de alți copii orfani, din regiunea Odesa, sudul Ucrainei. A ajuns în Prahova, la Complexul de Servicii Comunitare „Rază de Soare” din Băicoi. Ochii îi plâng, la fel și sufletul. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel