Lăzăroiu, un adevărat „mogul”. Vezi cât a câștigat din mass-media

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu poate fi considerat un mic „mogul”, după declarația de avere, postată pe site-ul Administrației Prezidențiale. Cu siguranță el nu și-ar fi permis să își petreacă vacanța de iarnă în Finlanda dacă ar fi depins numai de cei 3.600 de lei câștigați ca sfătuitor al lui Traian Băsescu, în anul care tocmai s-a încheiat.

Sebastian Lăzăroiu a avut, în 2012, venituri din salarii de 241.661 de lei noi, ceea ce înseamnă peste 2,4 miliarde de lei vechi. Grosul acestei sume provine din banii câștigați de „mogulul” Lăzăroiu, în timp ce profesorul, și mai ales, consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu au fost mult mai puțin profitabili.

Profesorul Sebastian Lăzăroiu a câștigat anul trecut 52.000 de lei pentru cele trei luni (iulie, august, septembrie) în care a predat la Universitatea Spiru Haret. Mult mai puțin prolific a fost consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care, pentru cele două luni (iunie și august) în care l-a sfătuit pe Traian Băsescu, a primit 3.600 de lei. În luna iunie, cea dinaintea referendumului ,  a primit 2.700 de lei, în timp ce, pentru august, a fost remunerat cu 900 de lei.

Din mass-media, acesta a câștigat, anul trecut, aproximativ 2 miliarde de lei vechi:

-10.815 lei, ca editorialist la Evenimentul Zilei;

-16.893 de lei, ca invitat/consultant la Realitatea Tv;

-158.853 de lei, ca director al televiziunii H 2.0, fosta televiziune România de Mâine, a aceleiași universități la care este și profesor, adică Spiru Haret.

Tot din declarația de avere aflăm că, în perioada de trei luni (iulie-septembrie 2011) petrecută ca ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Sebastian Lăzăroiu a câștigat 15.000 de lei, mult mai puțin decât cei 52.000 de lei primiți tot pentru o perioadă de trei luni, ca profesor la Spiru Haret.

Întreaga declarație de avere a „mogulului” de presă Sebastian Lăzăroiu poate fi văzută aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel