Lăzăroiu, după convocarea CSAT. "Porcărie și manipulare sinistre. Se scălămbăie un clovn de la Kremlin"

Fostul consilier prezidențial a criticat dur decizia premierului de a convoca CSAT, din cauza agravării situației din Ucraina. Sebastian Lăzăroiu susține că Victor Ponta confundă CSAT cu Parlamentul și că nu are ce decizii să ia pentru că "se scălămbăie un clovn de la Kremlin pe Twitter". 

Sebastian Lăzăroiu a scris, pe pagina sa de Facebook: "Nu mă pot abține. Ce porcărie și manipulare sinistre! Ponta cere întrunirea CSAT 'pentru a lua o decizie clara, unitara, unitara, si a asigura functionarea institutiilor statului in fata provocarilor'. Televiziunile cad pe spate. Ponta, să iei decizii să ce?". 

VEZI și: Ponta cere convocarea CSAT

Fostul consilier prezidențial a adăugat că "în discursul lui infantil, (n.r. Ponta) a zis că e nevoie de o dezbatere și o poziție comună în CSAT. El confundă CSAT cu Parlamentul. Acolo se pălăvrăgește și se fac declarații comune. În CSAT se iau decizii. Dar acum să iei decizii pentru ce? Pentru că un clovn de la Kremlin se scălămbăie pe Twitter? Deciziile se iau împreună cu aliații, Ponta. Mie mi se pare că omul ăsta face jocul rușilor". 

A conchis: "Ponta, vezi că vin inundațiile. Ia-ți bărcuța și plimb-o, nu te mai juca de-a comandantul suprem". 

Consilierul prezidențial a revenit cu un mesaj în care scrie că-i "e clar că Moscova va investi bani grei ca să iasă "idiotul util" de la București președinte al țării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel