EXCLUSIV  Lazăr, clasare dosar Iohannis. Detaliu bombă din discursul lui Toader: Ministrul, cuvânt cheie

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a încheiat discursul său bine analizat și pregătit, cuvânt cu cuvânt, cu o observație care, în contextul amplorii evenimentului, a fost trecută neobservată. 

”Pentru aceste acte și fapte, (...) declanșez procedura de revocare din funcție a procurorului general al României, domnul Augustin Lazăr” a spus ministrul Justiției, Tudorel Toader, în finalul declarației despre evaluarea lui Augustin Lazăr. 

Declarațiile ce vin din mediul juridic atrag atenția asupra cuvintelor foarte bine alese ale lui lui Tudorel Toader, care a încheiat ”pentru aceste acte și fapte (...)”, unde ”fapte” ar duce cu gândul la fapte de natură penală. 

Totodată, din mediul avocaților, se mai desprinde ideea potrivit căreia ”ar fi normal să se sesizeze secția pentru magistrați și să ancheteze dacă nu a săvârșit August Lazăr ori o infrațiune de șantaj (anterior numirii și soluției de clasare, depinde de cât de veche e clasarea față de numire) sau de dare de mită către președinte (constând în soluția de clasare, în schimbul numirii)”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel