Lazăr, eliberat din funcţie. Rareş Bogdan, reacţie: Eu am o chestiune subiectivă

Sursa: Facebook PNL
Sursa: Facebook PNL

Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Slatina, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis, care a semnat vineri decizia de eliberare din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr. 

"Vreau să salut cu toată deschiderea şi din tot sufletul decizia preşedintelui României de astăzi, (...) - eu am o chestiune subiectivă legată de bunicii mei - şi să salut din tot sufletul decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr. A luat o decizie extrem de înţeleaptă şi cred că faptul că de la 27 aprilie mandatul domnului Lazăr se va încheia şi acesta va ieşi la pensie e o decizie pe care preşedintele a luat-o după cântărirea tuturor informaţiilor şi cu raţiune şi cu echilibrul care îl caracterizează", a declarat Rareş Bogdan. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială. Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel