Lazăr, abateri. Document despre procurorul general

Mihai Ciobanu / 29 oct 2018 / 17:13 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

România TV a prezentat un document în care se vorbeşte, potrivit sursei citate, despre o serie de abateri ale procurorului general, Augustin Lazăr. 

România TV anunţă că are un document în care se specifică faptul că, "în anul în care a candidat, în 2016, Augustin Lazăr a fost acuzat în şase dosare la Inspecţia Judiciară. Era verificat de IJ în şase astfel de cazuri privind activitatea sa profesională. În 2014  a avut o lucrare iar în 2015, înainte să candideze, alte cinci lucrări.

În total, din anul 2013 până în 2018 în 43 de dosare, dacă le putem spune aşa, Augustin Lazăr a fost verificat de către Inspecţia Judiciară. Foarte multe au fost, însă, clasate. [...] Spre exemplu, în 2015, trei lucrări au fost soluţionate cu clasare iar două au fost redirecţionate, la fel întâmplându-se şi în 2017", relatează România TV.

"În anul 2018 sunt 14 lucrări în care este acuzat Augustin Lazăr, între care trei au fost arhivate - iar un element nou - iar unul dintre acestea este pentru încălcarea codului deontologic de către Augustin Lazăr", mai arată sursa citată. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25