Lazăr, abateri. Document despre procurorul general

România TV a prezentat un document în care se vorbeşte, potrivit sursei citate, despre o serie de abateri ale procurorului general, Augustin Lazăr. 

România TV anunţă că are un document în care se specifică faptul că, "în anul în care a candidat, în 2016, Augustin Lazăr a fost acuzat în şase dosare la Inspecţia Judiciară. Era verificat de IJ în şase astfel de cazuri privind activitatea sa profesională. În 2014  a avut o lucrare iar în 2015, înainte să candideze, alte cinci lucrări.

În total, din anul 2013 până în 2018 în 43 de dosare, dacă le putem spune aşa, Augustin Lazăr a fost verificat de către Inspecţia Judiciară. Foarte multe au fost, însă, clasate. [...] Spre exemplu, în 2015, trei lucrări au fost soluţionate cu clasare iar două au fost redirecţionate, la fel întâmplându-se şi în 2017", relatează România TV.

"În anul 2018 sunt 14 lucrări în care este acuzat Augustin Lazăr, între care trei au fost arhivate - iar un element nou - iar unul dintre acestea este pentru încălcarea codului deontologic de către Augustin Lazăr", mai arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel