Lavinia Șandru, întrebare CHEIE în privința lui Horia Georgescu

Lavinia Șandru, în emisiunea „Deschide lumea” de la Realitatea, a pus o întrebare cheie în privința lui Horia Georgescu.

Unuia dintre invitații de la emisiunea „Deschide lumea”, respectiv Iulian Fota, Lavinia Șandru i-a fost adresat următoarea întrebare:

„Dacă dvs ați fi într-o situație, nu Dumnezeu, dar oricum ar trebui să decideți, ce faceți? Îl pedepsiți pe Horia Georgescu pentru ceea ce a făcut înainte de a fi la ANI sau pentru că a făcut ceea ce a făcut în ultimii patru ani la ANI, îl păstrați?

„Sunt două judecăți diferite. Judecata juridică o face justiția și justiția stabilește cât este de vinovat domnul Horia Georgescu pentru ce a făcut, dacă a făcut. și asta este forma cea mai obiectivă de evaluare a unui om. Forma cealaltă, făcută de noi aici, când ar trebui să cântărim omul cu bune și cu rele”, a spus Fota.

Citește și: Horia Georgescu-Radu Mazăre, colegi de celulă-n arest. Dana Grecu: Ce și-or fi spus

„Am mai fi avut nevoie de Horia Georgescu, acum, în fruntea ANI?”, a mai întrebat jurnalista.

„Nu, în momentul în care el este trimis în judecată, e firesc și corect să își dea demisia și și-a dat-o. Pe de altă parte, cum îl vom judeca pe Horia Georgescu în opinia publică, asta va depinde de la persoană la persoană”, consideră Iulian Fota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel