EXCLUSIV  Lavinia Șandru - Bogdan Chirieac, emisiune la TVR: Declarația momentului

Roxana Neagu / 02 noi 2018 / 12:11 Salveaza PDF Comentarii
Lavinia Șandru
Descriere foto: Lavinia Șandru

Asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi la consulatul Arabiei Saudite din Turcia și de ce acesta poate afecta raporturile de putere din lumea de azi vor fi printre subiectele discutate de Bogdan Chirieac într-un dialog cu Lavinia Șandru sâmbătă, de la ora 16.00, pe TVR1.

Dialogul va avea loc cadrul noii emisiuni „Fața nevăzută a lumii", realizată săptămânal de Lavinia Șandru pe canalul 1 al postului public de televiziune.

”Am încercat să aduc la emisiunea mea invitați aproape de ceea ce se așteaptă de la postul public, a cărui misiune trece dincolo de obiectivul de audiență al posturilor comerciale. Emisiunea trece repede de la cultură la politică și de la mass-media la administrație, dar constanta este să aducem oameni interesanți, care pot să ofere publicului mai mult decât stridențele care i se servesc zilnic. Săptămânile trecute ne-am ocupat de cultură, săptămâna aceasta ne vedem cu Bogdan Chirieac pentru o discuție pe probleme de politică externă, iar în săptămânile viitoare vom merge și către actualitatea politică internă” ne-a declarat Lavinia Șandru.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25