EXCLUSIV  Lavinia Șandru - Bogdan Chirieac, emisiune la TVR: Declarația momentului

Lavinia Șandru
Lavinia Șandru

Asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi la consulatul Arabiei Saudite din Turcia și de ce acesta poate afecta raporturile de putere din lumea de azi vor fi printre subiectele discutate de Bogdan Chirieac într-un dialog cu Lavinia Șandru sâmbătă, de la ora 16.00, pe TVR1.

Dialogul va avea loc cadrul noii emisiuni „Fața nevăzută a lumii", realizată săptămânal de Lavinia Șandru pe canalul 1 al postului public de televiziune.

”Am încercat să aduc la emisiunea mea invitați aproape de ceea ce se așteaptă de la postul public, a cărui misiune trece dincolo de obiectivul de audiență al posturilor comerciale. Emisiunea trece repede de la cultură la politică și de la mass-media la administrație, dar constanta este să aducem oameni interesanți, care pot să ofere publicului mai mult decât stridențele care i se servesc zilnic. Săptămânile trecute ne-am ocupat de cultură, săptămâna aceasta ne vedem cu Bogdan Chirieac pentru o discuție pe probleme de politică externă, iar în săptămânile viitoare vom merge și către actualitatea politică internă” ne-a declarat Lavinia Șandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel