Lavinia Șandru, gest impresionant. "Am pornit de la o realitate tristă"

Lavinia Şandru, împreună cu Asociaţia Pro Familia şi Primăria Sectorului 5 au găsit soluţia pentru copiii ai căror părinți nu-şi pot permite să plece în vacanţă.

Este vorba despre crearea atmosferei de vacanţă în mijlocul cartierului, în Parcul Sebastian. Acolo vin în fiecare zi copiii la joacă, acolo e locul lor drag, deci perfect pentru a crea un eveniment social cultural şi educativ, la care copiii să participe împreună cu întreaga familie.

"Am gândit acest program pornind de la realitatea tristă că există numeroase familii care nu pot oferi copiilor lor o vacanţă, nici să-i ducă săptămânal la film sau la spectacol. Din fericire, am găsit la primarul sectorului 5, domnul Daniel Florea, toată deschiderea pentru a realiza împreună un program dedicat special familiilor din această categorie, dar, evident, neexcluzând nicio altă categorie. Programul "Seri de film, muzică şi poezie" în Parcul Sebastian este unul pentru suflet şi pentru minte. Hrănite cu frumuseţe şi blândeţe, sufletul şi mintea copiilor de astăzi vor clădi oameni de care vom fi mândri în viitor. Am convingerea aceasta şi de aceea susţin cu tărie programul, împreună cu Realitatea TV şi realitatea.net", spune Lavinia Şandru.

Prima compunere altfel

În loc de "părinţii mei nu m-au dus nicăieri în această vacanţă", mulţi copii din sectorul 5 vor putea scrie prima compunere altfel. Vor putea spune că au petrecut cea mai fascinantă vacanţă pentru că au fost în fiecare sâmbătă şi duminică la cinema în aer liber. Vor putea spune că au văzut în această vacanţă 14 filme de comedie şi animaţie, că s-au distrat peste măsură văzând cele mai amuzante personaje proiectate la dimensiuni uriaşe chiar în apropierea locului lor de joacă şi că a fost pentru prima oară când au fost la film şi cu mama, şi cu tata, şi cu bunicii, şi cu vecinii. Cu toţi odată!

[citeste si]

Vor spune şi că Lavinia Şandru în persoană le-a desenat tatuaje cu acuarelă, iar ca să le poată păstra cât mai mult timp, au refuzat să facă baie, doar promisiunea bunicii vor merge din nou în parc sâmbăta viitoare înduplecându-i. Vor mai povesti şi concursurile de poezie la care au fost provocaţi, dar şi despre cât de mult s-au distrat în jocurile de grup despre care auziseră doar din amintirile bunicilor. Fetiţele vor putea scrie despre cum au învăţat de la Ada, hair-stilista de televiziune, să-şi împletească părul şi cum le spunea poveşti Maria, în timp ce le lipea pe mânuţe un tatuaj transferabil, informează Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel