MRU cânta la nunți din repertoriul Azur. Câți bani de buzunar făcea

mru dc
mru dc

Liderul ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Kamikaze că în tinerețe lua lecții de chitară, iar la 18 ani cânta la nunți și în restaurante împreună cu un rom instrumentist.

Fostul premier, pe lângă trecutul politic, se pare că are și unul muzical. El spune că după terminarea liceului, cânta la nunți pentru bani de buzunar, lucru pe care nu-l știau și părinții săi. ”De la nunți cîștigam cîteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinții, dar aveam bani de buzunar. Cântam din repertoriul Azur, „Se mărită Mona mea“, „Cenușăreasa“, acelea erau deliciul, că nu mergeam să cînt Beatles,” își amintește Mihai Răzvan Ungureanu.

”Dar perioada mea boemă începe după 18 ani, cu excepția episodului muzical. În paralel, ajunsesem să cînt și la nunți și în restaurante. Nu cu formația, ci cu un om pe care l-am apreciat enorm, Petrică Mandache, rom, instrumentist, cel mai slab om pe care l-am văzut în viața mea, slab și tuciuriu, atît de slab încît îi vedeai oasele, pur și simplu. Avea niște mîini însă absolut fermecate, pe ce punea mîna se transforma în instrument. De la el am învățat tehnici de bas, iar odată, pe un pian ușor dezacordat, l-am auzit atacînd Simfonia a doua de Rahmanino,” mai dezvăluie fostul director al SIE.

Tangențe cu muzica a început să aibă încă din liceu, când împreună cu patru colegi de generație, cânta un ”rock săltăreț.” ”Încetul cu încetul, a apărut o formulă de colaborare muzicală, o formație pe care am numit-o Grafix. Făceam un fel de rock săltăreț, nu neapărat swing, mai apropiat de Holograful acelor ani. Muzica o făceam împreună, eu cîntam la chitară bas și chitară armonie. Ne-am cunoscut cu o sumedenie de oameni, am luat premii la Cîntarea României, am avut concerte de mii de tineri,” spune Mihai Răzvan Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel