LAURENȚIU REGHECAMPF a lămurit situația Anei-Maria Prodan la ALL HILAL

LAURENȚIU REGHECAMPF a fost nevoit să aibă o discuție cu șefii de la ALL HILAL referitoare la soția sa, Ana-Maria Prodan, după ceaceasta a fost criticată dur de fanii  echipei arabe pentru stilul său de viaţă.

LAURENȚIU REGHECAMPF  a discutat cu secretarul general al lui Al Hilal, Sami Abu-Khazir, şi a primit acceptul ca Anamaria Prodan să vină la Riad.

LAURENȚIU REGHECAMPF. „Dacă soţia ta vrea să vină aici, atunci ea e obligată să ne respecte regulile. Aici, femeile n-au voie la volan. În plus, trebuie să se îmbrace cu abaya şi să-şi acopere părul, atunci când ies din casă. Sunt reguli care nu pot fi negociate şi ţin de cultura islamică. De obicei, nu sunt probleme cu străinii care vin la noi, însă datoria noastră e să-i punem în temă cu ceea ce îi aşteaptă aici", a spus Abu Khazir.

Citește și: REGHECAMPF are probleme în ARABIA SAUDITĂ din cauza soției

La rândul său, Anamaria Prodan a declarat că va merge în Arabia Saudită şi va respecta regulile locale.

Fanii lui Al Hilal au cerut conducerii clubului să nu accepte venirea soţiei lui LAURENȚIU REGHECAMPF în Arabia Saudită. „Soţia managerului de la Al Hilal s-a luptat cu dependenţele, este un fost agent şi activist. Cum poate controla un antrenor o echipă dacă nu îşi poate controla soţia?", a scris un fan pe Twitter, potrivit Al Arabiya. Mai mult, un site de sport scrie că Prodan „urăşte pantalonii", iar un alt fan este convins că aceasta va intra rapid în vizorul poliţiei religioase, o instituţie temută în Arabia Saudită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel