Laurel Griggs, care a debutat de copil pe Broadway, a murit la 13 ani în urma unui atac de astm

Tânăra actriţă Laurel Griggs, care a debutat la 6 ani pe Broadway şi a primit laude pentru intepretarea personajului Ivanka din multipremiata piesă 'Once', a decedat la 5 noiembrie în urma unui atac de astm, a informat luni presa locală citată de EFE, scrie Agerpres.

Laurel Griggs era prezentă în teatru în momentul decesului pentru repetiţii la o piesă.

Tânăra actriţă şi-a făcut de copil debutul pe Broadway în piesa 'Cat on a Hot Tin Roof' alături de Scarlett Johansson, iar apoi a jucat în 'Once' unde a fost actriţa care a interpretat-o cel mai mult pe Ivanka, timp de 17 luni.

Ea a jucat şi în alte piese pe Broadway, precum şi în filmul 'Cafe Society' în 2016 alături de Kristen Stewart, Steve Carrell, Blake Lively, Parker Posey şi Jesse Eisenberg şi a apărut de câteva ori în programul de televiziune 'Saturday Night Live'.

Potrivit familiei sale, actriţa în vârstă de 13 ani, care combina interpretările pe scenă cu studiile, suferea de astm de mică dar boala era controlată prin medicamente.

În ziua în care a murit, ea şi-a sunt tatăl pentru a-i spune că nu se simte bine, iar în urmă cu trei ani suferise un atac major de astm.

Tânăra fată, care cu câteva zile înainte să moară participase la o audiţie la Şcoala Superioară de Muzică şi Arte LaGuardia, a fost dusă de urgenţă la spital dar nu a supravieţuit atacului de astm.

"În 13 ani a făcut ceea ce marea parte a oamenilor nu reuşeşte să facă într-o viaţă", a declarat bunicul ei, David Rivlin, ziarului New York Post.

Laurel Griggs, care a fost înmormântată pe 8 noiembrie, a fost amintită de colegii de teatru prin mesaje pe reţelele de socializare, iar teatrele de pe Broadway şi-au diminuat luminile pentru a-i aduce un omagiu vinerea trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel