Laura Voicu, către Claudiu Săftoiu: Nu vă este jenă să spuneți așa ceva?

Laura Voicu, invitată în emisiunea "Ediția de seară", la România TV, i-a pus o întrebare  lui Claudiu Săftoiu. Totul a pornit de la o declarație făcută de fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu.

"Nu pot să mă abțin să nu-l întreb pe domnul Claudiu Săftoiu dacă nu îi este jenă să facă asemenea afirmații. Îi cer scuze pentru că sunt atât de agresivă, dar după 24 de ore de pușcărie... îmi permit să fiu în aceste moment cum vreau eu. Vă respect vastele cunoștințele juridice pe care le aveți. Știți foarte bine că până la soluționare definitivă de către o instanță judecătorească, orice arestat beneficiază de prezumția de vinovăție. Din partea mea, toți cei vinovați să plătească când îi va fi condamnat instanța, dar nu vă este jenă să spuneți că un om care este în arest preventiv vorbește mult și se plânge? Dumneavoastră știți că, în arest, sunt mulți oameni care nu se fac auziți pentru că nu au posibilitate? Nu au avocați care să îi reprezinte și nu au nici conturi de Facebook", a spus Laura Voicu.

"Nu îmi este jenă, dar o spun răspicat: aștept sentințele în aceste cazuri celebre care sunt în derulare. Sunt excedat de faptul că presa este concentrată doar pe anumite cazuri. Nu am contestat dreptul nimănui de a se exprima. Justiția trebuie să dea o sentință pe aceste cazuri care sunt în derulare. Este dreptul meu să spun că agenda publică este setată doar pe anumite persoane", a fost replica lui Claudiu Săftoiu.

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii, a intervenit în discuția celor doi și a spus: "Dar eu am dreptul să îmi setez agenda publică în funcție de audiență?".

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, șocat de Alina Gorghiu: NU ÎMI VINE SĂ CRED

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel