Urmărește emisiunea live


Laura Voicu, avocata fostei șefe DIICOT: Alina Bica ar putea fi lăsată în libertate

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a avut o intervenție telefonică, luni, la emisiunea "Ediția de seară" realizată la România TV de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Ghișe, mișcare uluitoare pe scena politică. Decizie neașteptată

După arestarea Alinei Bica, au avut loc verificări la DIICOT. Au fost controale pe dosarele instrumentate la DIICOT, după arestarea Alinei Bica.

"Mă bucur că sunt cercetări la DIICOT. Sper că odată cu cercetarea acestor dosare să iasă la iveală faptul că Alina Bica nu a protejat niciun miliardar și că dosarele făcute de dânsa au fost făcute cu temei legal", a zis avocata Laura Voicu.

"Sunt 12 disjungeri în total. Sunt începute urmăriri in rem. Nu pot să vă spun care este stadiul cercetării în acest caz pentru că deocamdată Alina Bica nu are nicio calitate în niciunul dintre cele 12 dosare", a adăugat apărătoarea fostei șefe DIICOT.

Întrebată de Victor Ciutacu dacă mâine are termen pentru solicitarea de punere în libertate a Alinei Bica, Laura Voicu a zis: "Nu, exclus. Avem termen pe cameră preliminară pentru verificarea legalității menținerii stării de arest preventiv. Judecătorul va analiza dacă temeiurile de drept care au stat la baza luării acestei măsuri mai stau în picioare sau nu. Alina Bica ar putea fi lăsată în libertate, ceea ce sper să se întâmple din tot sufletul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel