Laura Voicu: Alina Bica atacă România la CEDO. "Nimic nu se leagă cu nimic"

Avocata Laura Voicu a vorbit, la Antena 3, în urma deciziei instanței în ceea ce o privește pe clienta sa, fosta șefă a DIICOT Alina Bica. 

În dosarul ANRP 1, instanța a decis înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă, dar chiar și în cazul în care ar fi fost Alina Bica nu ar fi putut fi dusă la domiciliu. 

VEZI AICI: Alina Bica, arest la domiciliu în dosarul ANRP

"Nu se impune nicio formă, nicio măsură preventivă în ceea ce o privește pe Alina Bica. Veți observa cu toții, la sfârșit, că lucrurile nu au fost niciodată așa cum au fost spuse. Astăzi facem 113 zile de arest preventiv, astăzi am ridicat problema că inculpații din dosarul ANRP 2 sunt martori în primul dosar, fiind necesară unirea, conexarea acestor două dosare, pentru că lucrurile trebuie să fie lămurite într-un fel sau altul. Vom merge mai departe către Comisia Europeană, în ceea ce o privește pe Alina Bica, nimic nu se leagă cu nimic în cele două dosare", a declarat avocata Alinei Bica, la Antena 3. 

Întrebată la Antena 3 ce nu se leagă, Laura Voicu a spus că "nu pot să fac comentarii legate de ceilalți coinculpați, nu este treaba mea, eu îmi apăr clienta".

 "Se presupune că ar fi primit mită terenul în condițiile în care terenul respectiv, susține dl Cocoș senior, că l-ar fi vândut la un preț mai mic, să ne înțelegem, ori e mită, ori nu e mită?". După ce moderatoarea emisiunii a precizat: "Dar nu cred că spune că l-a vândut către doamna Bica, avocata a spus că "Doamna Bica nu apare acolo, nici măcar persoanele care au cumpărat terenul nu o menționează pe doamna Bica". 

"I s-a schimbat starea de detenție fără să facă niciun denunț", a mai precizat avocata Laura Voicu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel