Laura Voicu, avocat Alina Bica, amenințată să renunțe la dosar

Avocatul Laura Voicu, cea care o reprezintă pe fosta șefă DIICOT, Alina Bica, a făcut o serie dezvăluiri cu privire la presiunile care ar fi fost exercitate la adresa sa.

Laura Voicu a precizat în emisiunea News Magazine de la Antena 3 că Alina Bica are o adaptabilitate incredibilă, referindu-se la condițiile din arestul preventiv și că încă are încredere în justiția din România. Pe de altă parte, avocatul fostului șef antimafie a precizat că nu mai are niciun fel de încredere în actul de justiție în speța în care este implicată Bica.

În ce condiții pleacă din acest dosar

"Ceea ce se întâmplă este strigător la cer! Lucrurile sunt reale, situaţia creată nu este tocmai optimă. Dar, asta păţesc avocaţii care au gura mare", susține aceasta.

"Îmi pare rău că am spus asta şi am făcut-o public, dar nu îmi pasă, eu o să merg mai departe alături de doamna Bica. Voi pleca din acest dosar doar dacă doamna Bica va renunţa la serviciile mele".

Citește și: Avocata Alinei Bica, AMENINȚATĂ. "Mi s-a spus că lupt pentru o cauză pierdută"



"Mă simt ca în dosarul cămătarilor de acum 10 ani în care am fost ameninţată. În momenul în care condamni un om, condamnă-l  cu probe. Nu îţi bate joc de un om, îl privezi de liberate, nu de demnitate", a mai adăugat aceasta.

Întrebată ce va face în acest caz, avocatul fostei şefe DIICOT a răspuns: "Îmi pare rău că magistraţii nu au curaj să vadă ce-i acolo. Credeţi că îmi ajută dacă fac această reclamaţie? Aş fi pusă într-o situaţie ridicolă. Fiecare avocat poate are o doză de nebunie care îl ajută să treacă peste".

Cum sunt făcute amenințările

„Știți cum sunt făcute aceste amenințări? Exact cum au fost făcute și către doamna Bica, de nume pe care nu mai vreau să le pomenesc și la televizor. Sunt făcute într-o așa manieră încât dacă te duci și vrei să faci ceva, nu pari credibil. Și, atunci, ce să fac? În momentul în care vrei să te duci sau eu, cel puțin, așa văd justiția, și îi îndemni pe oamenii care sunt în asemenea situații, să se ducă în momentul în care au cum să demonstreze. Pentru că dacă nu ai, oricum nu te crede nimeni”.

Ce precauții a luat

„Nu mai merg sinfură pe stradă, mi-am avertrizat copilul meu cel mare, care este la școală, să nu mai părăsească incinta școlii, să nu mai meargă singur. Precauții de bun simț”, a încheiat Laura Voicu pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel