EXCLUSIV  Laura Vicol, mesaj dur către Kovesi: Asta îi transmit, cu toată dragostea

Laura Vicol
Laura Vicol

Avocata Laura Vicol i-a transmis un mesaj Laurei Codruța Kovesi, prin intermediul DC News, în contextul în care a fost citată la Parchetul General în calitate de suspect. 

"Procurorul, atâta vreme cât a deschis un dosar penal, nu își face agenda în funcție de suspect. Justiția trebuie să își urmeze cursul. Atâta vreme cât un cetățean este chemat în fața unui organ de urmărire penală trebuie să se prezinte. Cine nu se prezintă sfideză organul. Nu comentez declarațiile penalilor. Tot ce am spus sunt declarațiile doamnei Codruța Kovesi. Asta îi transmit, cu toată dragostea. Trebuie să aibă încredere în justiție. Să se prezinte la Parchet pentru că există măsura mandatului de aducere dacă nu o face. Pe Alina Bica au ridicat-o de pe stradă pentru infracțiuni de același tip. Pe Horia Georgescu îl așteptau televiziunile bulgare să dea interviuri. Eu aș chema toată presa când vine doamna Kovesi acolo să simtă și ea tot ce au simțit victimele colaterale ale acțiunilor DNA", ne-a spus Vicol.

"Nu va ieși cu cătușe"


Avocata sesizează însă că regimul la care va fi supusă fosta șefă a DNA va fi diferit decât cel al politicienilor anchetați. "Singura diferență regretabilă între ea și ceilalți inculpați este că nu va ieși cu catușe de acolo pentru că o cheamă Laura Codruța Kovesi. S-a simțit clar frica din vocea ei, însă este o bună actriță. Deși zicea că posibila infracțiune e mai veche de zece ani, îi amintesc vechimea infracțiunilor pentru care au fost cercetați ceilalți. Nu pot să spun că mă bucur, dar nici că îmi pare rău. Eu nu vreau să mă transform într-un monstru ca ea și să mă bucur pentru ceea ce pățește acum. Dar am și eu încredere în justiție", a mai spus Vicol.   

VEZI ȘI:

Kovesi, audiere la Parchet. Norica Nicolai: Acţiune preventivă. Își face rău

Fota: Să ne strângem în jurul casei lui Kovesi


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel