EXCLUSIV  Laura Vicol, după imaginile serii cu Sorina Pintea: Când trebuie puse cătușele

Pintea
Pintea

Laura Vicol a oferit o declarație în exclusivitate pentru DCNews, după ce Sorina Pintea a fost dusă, din nou, marți seara, la un consult medical de specialitate.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă, marți seară, la unitatea medicală cu cătușe la mâini. Sorina Pintea, aflată în arest preventiv ca urmare a acuzaţiei de luare de mită, a cerut şi duminică transferul la un spital din sistemul public, repectiv Spitalul Sfânta Maria. Conform cererii sale, acuză agravarea stării de sănătate.

Vicol, reacție după imaginile cu Sorina Pintea

„Nu există prevederi legale, ci un regulament al Arestului Central, unde mi-am petrecut și eu 24 de ore. Am fost dusă încătușată inclusiv la doctor, care are cabinet în sediul Arestului Central. Ei nu țin cont de faptul că aceste cătușe trebuie să fie puse doar persoanelor violente cu ele însele sau violente cu oamenii din jur", a spus Laura Vicol pentru DCNews, adăugând ulterior:

„Cătușele ar trebui să fie folosite doar în situații extreme, nu puse unei femei bolnave, care de abia se mișcă și care trebuie dusă la un control medical. Din păcate, atunci când intrăm într-un loc de detenție, nu mai avem drept la sănătate."

„Este inuman tot ceea ce s-a întâmplat", a subliniat Laura Vicol.

VEZI ȘI: Imagini REVOLTĂTOARE cu Sorina Pintea: Lili Ruse: De ce am dat pe post / foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel