Laura Vicol, după ce Orban a acuzat USR-PLUS că nu respectă valorile românilor: Sfidare! Sunt dispuși la absolut orice

Laura Vicol, după ce Orban a acuzat USR-PLUS că nu respectă valorile românilor / Foto: Facebook Laura Vicol
Laura Vicol, după ce Orban a acuzat USR-PLUS că nu respectă valorile românilor / Foto: Facebook Laura Vicol

Deputatul PSD Laura Vicol a vorbit despre conflictele din coaliție, făcând referire și la o declarație a președintelui PNL, Ludovic Orban.

Laura Vicol susține că neînțelegerile din coaliție arată faptul că "avem la guvernare oameni care se uită doar după putere și sunt dispuși la absolut orice". Deputatul PSD a comentat și recenta declarație a lui Ludovic Orban în care acesta a acuzat USR PLUS că nu respectă valorile românilor, dar și scandalurile de la alegerile interne ale PNL.

"Sunt două tabere angajate într-o luptă, o luptă fără scrupule și ce am văzut la USR, văd acum și la PNL. Văd că țara este condusă de niște oameni care își fură alegerile interne și nu au scrupule în lupta pe care o duc, așa cum sunt și în relația cu țara și cu românii. Când l-am auzit pe Ludovic Orban vorbind despre valorile românilor, nu știu, este foarte multă sfidare. Când batjocorești biserica, când batjocorești familia, când batjocorești bătrânii, când batjocorești copiii, când ai batjocorit morții, să vorbești despre valorile românilor... Nu știu, mie mi se pare sfidare, impertinență. Vă spun sincer, părerea mea este că la guvernare sunt niște oameni, și asta nu o spun doar în calitate de politician, o spun și în calitate de om și de român, avem la guvernare oameni nocivi pentru interesele poporului. Sunt oameni care se uită doar după putere și sunt dispuși la absolut orice. Este foarte trist, este dureros pentru România.", a declarat Laura Vicol la Realitatea Plus.

VEZI ȘI: Marcel Vela, reacţie după ultimele declaraţii ale lui Orban şi Cîţu. "De dragul democraţiei, să cântărim ce spunem şi ce facem"

Orban: Avem niște parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit ieri, 4 iunie,  despre ideologia formațiunii politice pe care o conduce, în contrast cu progresismul USR-PLUS.

„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce. Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român, indiferent unde este el, că este în România sau că trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău.

VEZI ȘI: Florin Roman îl atacă pe Orban. "Cel mai abject lucru, atacul foarte urât din ziua în care Cîţu îşi conducea mama pe ultimul drum"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel