EXCLUSIV  Laura Vicol, deputat PSD, LIVE la DC NEWS şi DC NEWS TV

Foto: Facebook Laura Vicol
Foto: Facebook Laura Vicol

Deputatul PSD Laura Vicol este invitatul zilei la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV. 

Laura Vicol vine astăzi la DCNews și la DCNewsTV. Interviul cu deputata PSD poate fi urmărit live, de la ora 13:00, imediat după emisiunea ”Ce se întâmplă", moderată de Răzvan Dumitrescu. 

Critici dure la adresa Guvernului 

"Numele premierului, adică Florin Cîţu, este doar una dintre extrem de multele probleme ale guvernării, probleme care se transformă în argumente pentru ca acest Executiv să plece acasă. Alături de Florin Cîţu trebuie să plece şi toată pleiada de miniştri care l-au însoţit în acest an pe calea distrugerii vieţii majorităţii românilor. Mi-ar fi plăcut ca miniştrii USRPLUS să demisioneze de ruşinea acestei guvernări, nu pentru că le-a luat Cîţu jucăriile.

Adevărata tragedie naţională nu este soarta lui Stelian Ion sau cearta dintre USRPLUS şi PNL pe bani publici şi funcţii.

Adevărata tragedia naţională este că românii trăiesc din ce în ce mai rău, iar Guvernul a contribuit decisiv la înrăutăţirea vieţii acestora! Şi acesta este şi principalul motiv pentru care acest Guvern trebuie să plece.

Guvernul a lăsat categorii întregi de populaţie descoperite în faţa creşterilor alarmante de preţuri: pensiile, salariile şi alocaţiile au fost îngheţate.

Guvernul a refuzat luni de zile, cu obstinaţie, să intervină pentru a verifica ce se întâmplă pe piaţa de energie, pentru ca românii să nu ajungă să plătească facturi exorbitante.

Guvernul şi partidele din arcul guvernamental au îndepărtat rând pe rând specialiştii din instituţii şi au transformat statul român în sinecură pentru apropiaţi.

Guvernul a lăsat românii descoperiţi în faţa efectelor economice ale pandemiei: firmele afectate de restricţii şi cei care şi-au pierdut locurile de muncă nu au primit niciun fel de sprijin", declarat de curând Laura Vicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel