Laura Vicol ar vrea desființarea DNA

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Avocata Laura Vicol a spus că i s-ar părea normal ca Direcția Națională Anticorupție să fie desființată.

”Vorbim de abuzuri făcute de niște monștri care distrug oameni. Avem atâtea cazuri cutremurătoare, eu sunt la finalul listei. Mulțumesc lui Dumnezeu că mai sunt întreagă la cap. Când am fost achitată, în acea zi, am plâns încontinuu. Nu am putut să mă bucur”, a zis Laura Vicol.

”Ce mai vedem? Pe Kovesi cum conduce Parchetul General... îl vedem pe Procurorul General stând pe scaunul dânsului, deși avem o cerere de revocare din funcție. Domnul Iohannis este de acord cu ce se întâmplă în justiție. (...) În ce țară trăim? Eu cred că sufăr de radicalism în formă avansată! Până nu se taie pisica în două.... DNA trebuie desființată din temelii, din toate orașele țării!”, a mai spus avocata la Antena 3.

Înregistrarea DNA Oradea

Propunerea avocatei a venit după ce în spaţiul public a fost prezentată o înregistrare audio în care ar apărea procurori de la DNA Oradea care discută despre acţiuni de intimidare a judecătorilor.

Sâmbătă, Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că au fost solicitate note explicative procurorilor de la Serviciul Teritorial Oradea, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare care ar fi fost făcută în interiorul acestei unităţi de Parchet.

"Conducerea DNA se delimitează de orice act al personalului din subordine care încalcă normele legale sau Codul deontologic al magistraţilor, susţinând în mod constant că procurorii DNA trebuie să îşi desfăşoare activitatea de urmărire penală cu imparţialitate şi stricta respectare a legii şi a drepturilor fundamentale ale cetăţenilor. În ceea ce priveşte aspectele legate de realitatea înregistrării apărute în spaţiul public şi de eventualele nelegalităţi în declanşarea de către Serviciul Teritorial Oradea a urmăririi penale în unele dosare cu magistraţi, au fost solicitate note explicative din partea colectivului acestei subunităţi de Parchet", se arăta într-un comunicat al DNA.

VEZI ȘI: Terheș: DNA Oradea, la audieri. Informația SERII


Gâdea, către Toader: Întrebarea pe care toți o așteaptă de la mine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel