Laura Nureldin, revoltată: E nesimțire!

Scriitoarea și jurnalista Laura Nureldin a tras un semnal de alarmă referitor la o problemă pe care mulți bucureșteni o observă când vine vorba despre operatorul bucureștean de distribuție a căldurii, RADET: reparațiile interminabile. 

Laura Nureldin este revoltată de faptul că reparațiile în cartierul unde locuiește sunt, se pare, fără sfârșit. Face astfel un apel către conducerea RADET să explice cum e posibil să se producă avarii pe aceleași străzi de trei ori în trei săptămâni diferite. "Este vorba despre străzile Calea Dorobanților, Strada Radu Beller și Calea Floreasca", a spus Nureldin pentru DC News. 

Jurnalista care a plecat recent din echipa Antenei 3 cataloghează lucrările interminabile ca fiind o nesimțire din partea operatorului de energie termică și le dorește șefilor regiei să locuiească în blocurile care primesc căldură de la RADET.

"Buuuun. Am fost drăguță, haioasă, glumeață și simpatică. Dar deja e nesimțire. Tare mi-aș dori să explice cineva din conducerea RADET București cum este posibil să se producă de 3 ori în 3 săptămâni avarii în aceeași zonă, pe aceleași străzi din același cartier? Iar reparațiile să dureze, de fiecare dată, câte 4 zile? Nu mai bine închideți șandramaua cu totul, plecați acasă voi, cei din conducere, și îi lăsați pe alții?

Poate vine cineva care chiar știe să administreze întreprinderea. În altă ordine de idei, vă doresc din suflet să vă cărați din vilele alea cu centrale termice în care stați și să locuiți în blocurile cărora le „furnizați” apă caldă și căldură", a scris Laura Nureldin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel