Laura Nureldin: Nu mai văd în fața lor alți oameni, ci ținte. Prăzi

Rodica Mitu / 17 aug 2018 / 09:50 Salveaza PDF Comentarii
Laura Nureldin
Descriere foto: Laura Nureldin

Laura Nureldin, scriitoare și una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, a anunțat recent că va părăsi echipa Antena 3, pentru a se dedica pasiunii sale: scrisul. În continuare, iubește știrile.

”Așa. Acum, că s-a așezat la loc colbul drumului, mi-am pus un pahar de Pescăriță și m-am apucat să trag concluziile zilei. Am învățat o groază de lucruri”, și-a început astfel mesajul Laura Nureldin.

”De pildă, am învățat că oamenii care au fost Oameni când era greu sunt oameni și acum, când le e mai simplu. Lor - vouă - vă mulțumesc din inimă. Însă am învățat și că, dacă m-ai scuipat cândva, urma nu mi se șterge din suflet nici cu batistă de mătase, nici cu perie de sârmă; nu mai încerca.

Am mai învățat că ura unește mai abitir decât orice altceva. Și că oamenii, când li se așterne peste ochi vălul întunecat al urii, nu mai văd în fața lor alți oameni, ci ținte. Prăzi. Dar poate că lucrul cel mai important pe care l-am învățat azi e că, în toți anii ăștia, am fost aceeași. Eu”, a scris Laura Nureldin pe Facebook.

 

Vezi și: EXCLUSIV De ce pleacă Laura Nureldin de la Antena 3: Vreau ca asta să fie activitatea mea principalăTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26