Laura Nureldin, despre Realitatea TV: A fost primul meu loc de muncă

Rodica Mitu / 29 oct 2019 / 16:05 Salveaza PDF Comentarii
Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin a transmis un mesaj legat de Realitatea TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a discutat în şedinţa de marţi cererea de prelungire a valabilității licenței audiovizuale Realitatea TV, votul membrilor autorităţii audiovizuale stabilind că legea nu permite continuarea activităţii postului.

„Realitatea TV a fost primul meu loc de muncă”, a scris, marți, Laura Nureldin pe contul de Facebook. „Acolo am învățat meseria asta frumoasă pe care am iubit-o și pe care o iubesc în continuare, chiar și așa, de la distanță. Acolo am zis prima oară nu „Bună ziua, sunt Laura Nureldin, bine v-am găsit la știri", ci "Good morning, I'm Mariam Nureldin and you're watching the news."

Acolo am învățat să montez știri cu mâna mea și să pun voce, acolo am făcut prima traducere live și am luat primul interviu în direct. Acolo am început să mă construiesc și să mă modelez ca om de televiziune. Acolo, la Republica, vis-a-vis de Poarta 4, în clădirea pe lângă care trecea trenul de Oltenița cu care trebuia să-ți sincronizezi publicitatea ca să nu se audă pe post duduitul locomotivei. Pentru mine, asta înseamnă și o să însemne Realitatea TV”, a transmis Laura Nureldin.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23