EXCLUSIV  Laszlo BORBELY, fază tare cu un cub rubik în direct la DC NEWS TV

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

László Borbély a făcut anunțuri importante în cadrul dezbaterii „Calitatea aerului în România!”, transmițând totodată și un apel.

„Vreau să fac un apel către toți cei care pot să fie parteneri în perioada următoare. În primul rând, noi lucrăm la un plan de acțiune. Avem nuclee în fiecare minister. Fac un apel și către ONG-uri, care, sper într-o lună de zile, bazată pe strategie, să avem o coaliție a ONG-urilor. Sunt 20-25 de ONG-uri, dar ușa este deschisă", a spus, marți, 19 mai, László Borbély, consilier de stat, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

„În al doilea rând, vom finaliza acest plan de acțiune pânâ în 2030, inclusiv în zona de mediu, sper până la sfârșitul anului. În al treilea rând, un consiliu consultativ se va înființa, deja avem hotărârea de Guvern la bază. Vor fi 34 de oameni cu comisii care vor funcționa. Avem un proiect european de peste 5 milioane euro, până la sfârșitul anului 2022 de aplicare. Indicatorii de dezvoltare durabilă îi vom finaliza până la sfârșitul anului, deci o să știe toată lumea, inclusiv acești indicatori de calitate a aerului”, a explicat acesta.

„Ultima mea sugestie: uitați acest cub. Poți să-l faci în cinci, zece minute sau 30 de secunde. Dacă nu există o piesă la locul ei, nu funcționează. Așa ar trebui să fie Guvernul României, autoritățile publice locale. Fiecare piesă să fie la locul ei", a conchis László Borbély.

(w670)

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului „Calitatea aerului în România! Investițiile de mediu, prioritate în actuala criză a coronavirusului", organizat, pe 19 mai, de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News, DC Medical și DC Business.

Puteți trimite întrebările sau sesizările legate de calitatea aerului din localitatea dumneavoastră pe SMS sau WhatsApp la nr. 0772264642.

Calitatea aerului în România! Investițiile de mediu, prioritate în actuala criză a coronavirusului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel