Las Fierbinți a luat fața lui Victor Ponta și Klaus Iohannis, joi seara

Ultimul episod al acestui sezon din Las Fierbinți a lăsat în urmă interviurile cu Victor Ponta (Antena 3) și Klaus Iohannis (care era invitat la Digi 24). A fost cel mai urmărit episod al serialului din acest sezon, scrie paginademedia.ro.

Pe intervalul serialului Las Fierbinți, Pro TV a fost pe prima poziție în clasamentele de audiență. Antena 3 (cu Victor Ponta în platou) a fost pe locul doi la orașe și pe poziția a treia la nivel național, la mică distanță de Kanal D, care difuza serialul Suleyman Magnificul. Cu Klaus Iohannis invitat, Digi 24 a avut o audiență mult peste media stației și a stat mai bine la orașe.

Joi, pe intervalul ultimului episod Las Fierbinți (20.30-21.30), audiențele au fost următoarele:

URBAN. Ultimul episod din Las Fierbinți a fost urmărit de aproape 2,4 milioane de români în fiecare minut, cea mai bună performanță a serialului din acest sezon. Pe intervalul serialului, în top au urmat Kanal D (1,158 milioane) și, la doar opt mii de telespectatori distanță, Antena 3 (cu Victor Ponta în studio).

Citește și: Klaus Iohannis spune că raportarea INS privind PIB-ul este trunchiată

Digi 24, care îl avea în studio pe Klaus Iohannis, a fost pe poziția a unsprezecea, cu o medie de 251.000 de telespectatori (1,4 rating și 2,3 share).

URBAN. La orașe, Las Fierbinți a fost vizionat de 1,1 milioane de telespectatori. În același timp, Antena 3 era pe locul al doilea, cu 727.000 de telespectatori la Victor Ponta.

Cu Klaus Iohannis invitat, Digi 24 a stat mai bine la orașe: locul șapte, cu 208.000 de telespectatori medie (2,1 rating, 3,7 cotă de piață).

COMERCIAL. Pe targetul comercial, Las Fierbinți a atras 655.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani. Pe acest segment, Antena 3 era pe locul patru, cu 185.000 medie, iar Digi 24 era pe șase, cu 79.000 de persoane (1,6 rating pe target pentru postul RCS).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel