Larry King revine cu un talk-show-ul la o televiziune online

larry king
larry king

Larry King Live, unul dintre cele mai celebre talk-show-uri din istoria jurnalismului american, va fi reluat, la o televiziune online finanţată de miliardarul mexican Carlos Slim, informează Associated Press, potrivit Washington Post. Carlos Slim este considerat cel mai bogat om din lume, cu o avere evaluată la 69 de miliarde de dolari.

 Larry King a anunţat că emisiunea lui, care a fost suspendată în decembrie 2010, după 25 de ani de existenţă, va reîncepe în această vară, pe Ora. TV. Planurile iniţale erau ca renumitul jurnalist să se întoarcă la pupitrul său abia în toamna acestui an, când era programată lansarea Ora.TV.

 King a decis ulterior că vrea să se întoarcă în "jocul politic", dat fiind că Statele Unite vor fi la vară în plină competiţie electorală, astfel că televiziunea digitală a lui Carlos Slim va fi lansată mai repede.

 Moderatorul şi-a mărturisit dorinţa de a păstra echipa de la CNN, alături de care a făcut Larry King Live. Durata talk-show-ului va fi de jumătate de oră, faţă de o oră cât avea când era difuzat la CNN. Reprezentanţii Ora.TV au declarat că emisiunea poate depăşi această durată, în funcţie de invitat.

 Nu se ştie pe cine va intervieva King în prima ediţie, însă jurnalistul şi-a anunţat deja intenţia de a-i aduce în studioul său pe cei doi contracandidaţi la alegerile prezidenţiale americane: Barack Obama şi republicanul Mitt Romney.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel