Urmărește emisiunea live


Larisa, fetița femeii jandarm ucisă pe o trecere de pietoni, are nevoie de bani pentru tratament

Mama sa a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Suceava. Ieșise cu ea la plimbare. Deși are doar un an și jumătate, Larisa Mihaela se luptă să trăiască. 

Tatăl său, deși nepunticios în fața luptei pe care o duce micuța lui copilă, a fost lângă ea, în fiecare clipă, din momentul în care și-a pierdut soția. 

Mama Larisei era în concediu de creștere a copilului, a Larisei. Făcea parte din Jandarmerie și avea 40 de ani. Într-un moment i-a fost luată viața pe trecerea de pietoni. Un tânăr șofer a intrat direct în ea și-n fetița ei aflată în cărucior. Nicio urmă de frână nu a rămas în urmă. Larisa Mihaela, mica fetiță, se luptă pentru viața ei. Dar are nevoie de bani pentru continuarea tratamentului.  

Victor Maniliuc, tatăl Larisei, se bucură de fiecare progres pe care-l face micuța lui fetiță, care uimește chiar și medicii. Cu toate acestea, ea are leziuni cerebrale grave și are nevoie de bani pentru a continua tratamentul. 

RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este contul deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel, în care cei care vor să ajute pot trimite bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel