Lansare candidatură Klaus Iohannis: Oameni aduși cu bani. "Ne-a păcălit doar cu 10 lei!" VIDEO

Klaus Iohannis și-a lansat,  sâmbătă,  din Piaţa Victoriei, candidatura pentru alegerile prezidențiale, în fața a circa 30.000 de participanți. O echipă de jurnalişti România TV a participat la evenimentul ACL și a descoperit că mulți dintre cei care au venit au fost plătiți cu sume între 10 și 40 de lei. 

Mărturiile celor care au încasat banii pentru a fi prezenţi în Piaţa Victoriei au fost surprinse cu camera ascunsă.

Cu două ore înainte de eveniment, în Piața Victoriei, organizatorii făceau ordine cu listele în mâini. Grupurile de oameni semnau prezenţa, iar unul dintre cei care se ocupau de mobilizare a explicat ce trebuie să facă fiecare:

"Rămâi la numărătoare! Să ne numere! O oră ţine! De la 10 la 11. Când începe Iohannis, la 11, să vorbească, noi ne-am dispersat! Şi ne vedem...ne-ntâlnim în alt loc să vă dau... Da? Haideţi! Haideţi! Rămânem aici grupaţi, vă rog!"

Citește și: KLAUS IOHANNIS, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE. ANTONIO LOPEZ (PPE): Victor Ponta nu poate şi nu trebuie să devină preşedintele României Europene

Oamenii nu s-au sfiit şi au mărturisit că au fost plătiţi cu 10 lei ca să vină în Piața Victoriei. Alții au fost mai norocoși. Au primit 40 de lei:

" - La noi, la sectorul 4, s-au dat doar câte 10 lei. La dumneavoastră, aveţi idee?
- Se dă patru sute!
- Patru sute? Păi pe noi ne-a păcălit doar cu 10 lei!
- Da, ăştia au zis de patru sute!"

Preţul de numai 10 lei a inclus prezenţa pentru numai o oră în Piaţa Victoriei, dar în funcţie de zgârcenia şefului de filială, au existat şi manifestanţi norocoşi, care s-au ales cu 40 de lei. Cât despre convingerile politice ale organizatorilor, ele se auzeau la tot pasul: "Oricare vine, toţi fură! Toţi sunt hoţi!", relatează România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel