Laminare sprâncene. Ai de gând să apelezi la această tehnică? Riscurile pe care să le iei în calcul

Fotografie de la Tara Winstead: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ochi-sprancene-gene-iris-7666128/
Fotografie de la Tara Winstead: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ochi-sprancene-gene-iris-7666128/

Laminarea sprâncenelor este o procedură estetică care a devenit populară în ultimii ani. 

Această procedură implică aplicarea unei soluții chimice care ajută la fixarea sprâncenelor într-o anumită formă dorită. Deși laminarea sprâncenelor poate fi o opțiune atractivă pentru a obține sprâncenele dorite, există și unele pericole asociate cu această procedură.

Unul dintre principalele pericole ale laminării sprâncenelor este reacția alergică la soluția chimică utilizată în timpul procedurii. Această reacție poate provoca mâncărime, inflamație și durere în jurul sprâncenelor, dar și alte simptome neplăcute.

De asemenea, laminarea sprâncenelor poate fi dureroasă, mai ales dacă aveți pielea sensibilă. De asemenea, procedura poate cauza iritație la nivelul pielii din jurul sprâncenelor, precum și o senzație de arsură.

În plus, laminarea sprâncenelor poate afecta sănătatea sprâncenelor, prin uscarea și slăbirea firului de păr, ducând la căderea acestuia și la apariția unei aspecte neplăcute.

De aceea, înainte de a opta pentru laminarea sprâncenelor, este recomandat să discutați cu un specialist și să evaluați cu atenție beneficiile și riscurile procedurii.

VEZI ȘI: Ioana Marinescu: „Aurul, aliatul unui ten perfect”. Este, de departe, ingredientul care îți va schimba fața

Aurul este un bun prieten al tenului perfect.

O spune Ioana Marinescu, Fondator IMar Skin, Farmacist Formulator, specialist în Formularea și Evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie.

Aurul este folosit în multe produse de îngrijire a pielii. Este o necesitate? Este un moft? Aflăm de la Ioana Marinescu.

Dacă ar fi să alegem un ingredient, unul singur, cel mai folosit în a aduce în viața noastră luxul și a face diferența, acesta este, cu siguranță, aurul.

Folosit pentru îngrijirea tenului încă din antichitate, aurul are calități incredibile în încetinirea degradării fibrelor de colagen, creșterea nivelului de elastină, îmbunătățirea semnificativă a microcirculației. De asemenea, acesta ajută la dirijarea țintită a ingredientelor active în inima celulei, inducând efectul de mezoterapie virtuală, dar și un caracter pronunțat antiinflamator. Nu în ultimul rând, aduce beneficii majore tenurilor care au nevoi speciale de profilaxie anti-age.

VEZI MAI MULTE AICI - https://www.dcnews.ro/ioana-marinescu-aurul-aliatul-unui-ten-perfect-este-de-departe-ingredientul-care-iti-va-schimba-fata_906046.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel